Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms

Mysiga sms
kärleksfulla
fyller tomrum

En slags närhet
gemenskap
trots att den andre är någon annan stans

Men det fungerar inte helt
sms blir ännu mer längtan
fixering

Måste bli befriad

Sms raderas
först de korta
sen de av mindre betydelse

Mej oj
så gulligt
så söt du är
detta kan jag inte ta bort

Fast igen
fast fast fast....

Längtan kommer åter
växer sig större
och man har fastnat på kroken igen....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-01 12:21



Bookmark and Share


  aol
gillas vackert annette
2008-01-20

  Annette Andersson
Sms som skapar känslan av närhet när det är avstånd... eller hemliga sms?
Gillar denna text!
2008-01-01

    Lindizz
Gillar denna text, bra skrivet!
2008-01-01

  Havsbris
eller hur?
och jag som tycker om
samlar allt, men vet aldgrig
när behövs... ahhahah

sms.ar är inte lätt att
välja borta, men man
måste, finns inte plats till alla!
Visst finns några som aldrig ska
raders ;o)

härliga och glada ord!
2008-01-01

  Lejonhjärtas poesi
Fångad på kroken och man fastnar alltmer och längtanskänslor växer sig starka, några få ord kan betyda så mycket när man vet att känslan är med. Lycka och god tur på färden till er båda!
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Man blir liksom beroende...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen