Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung mig en visa

Sjung mig en visa, käre bror.
Sjung mig en sol som lyser
Här står jag ensam och fryser
och grubblar på lyckan som for.

Sjung mig den vackraste bild
som sluter i själen sin gömma.
Ty det är vackert att drömma
för den som från lyckan är skild.




Fri vers av Erik L
Läst 398 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-01-01 15:12



Bookmark and Share


  aol
igenkännande vemodig poesi
2008-03-09

  Bibbi VIP
Ja vi behöver den vackra varma och soliga visan...för att ej förfrysa eller känna oss ensamma.
2008-02-19

  Yvonne
Fantastiska rim på rad 1 och 4 samt 2 och 3. Applåd!
2008-01-27

    Brell
Åh så träffande, vackert och sorgset. Den visan vill jag också höra.
En applåd!
2008-01-03

    ....
mycket fint!!
2008-01-03

  soldis
Mycket, Mycket Vackert
Kramis <3
2008-01-03

  charlotte hedendahl
Vackra,vemodiga och välrimmade rader!
2008-01-03

    eva m h
Vacker och vemodig!
2008-01-03

    Bodil Sandberg
Sanslöst underbara rader ..applåder!!!!
2008-01-02

  Patrick K
snitsigt och vackert!
2008-01-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, du, rimmens mästare - den här tycker jag om. Den är riktigt vemodsvacker. Det blir några tårar i ögonvrån.... Applåd
2008-01-01

  Lena Renman
Ja du kan då rimma du minsann :-) jag blir lika imponerad nästan
varenda gång :-)
lena
2008-01-01

  Thommy
Instämmer med Niklas nedan, och innehållsmässigt imponerar du storartat.
2008-01-01

  Nicklasb
Riktigt, riktigt bra poesi är det sällan man får läsa, men här är ett lysande exempel på det!!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L