Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad mycket man tänker när man är ute och går...


Patetisk

Jag är en patetisk figur
vet inte vem jag är och hur,
hur ska man leva
så att livet börjar spela.

Spela efter tidens toner
som springer längs floder,
floderna som hopper och leker,
sköljer och smeker.

En mening med livet,
det eviga lidandet

som aldrig tar slut




Fri vers av någonivärlden
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden