Nattviolen...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattviolen....


Nattfjäril

 

i ljusaste av nätter
lockar hon

vars nektar

sprider doften
värd
att gå i döden för

suset
sjunker
sakta

av ärkeänglars
svärtade vingpar

sveper
famnar
pollinerar

smeker stängeln

ser - den bleka blommans
innersta lust

 

 



 




Fri vers av Nattviol
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-01 15:50



Bookmark and Share


  Zekehl
Underbart ljuvlig!
2008-01-02

  soldis
ljuvligt!!!
<3
2008-01-01

    papillon
I vanliga fall brukar jag försöka komma med något vettigt när jag kommenterar men här är jag helt ställd - detta är så otroligt vackert, drömmande, doftande .... Och jag vill nästan grina när jag tänker på hur länge sedan det är som jag senast kände doften av nattviol i sommarnatten.
2008-01-01

    Bodil Sandberg
Underbar poesi..underbar poesi...och bilden till..superbt!!!
2008-01-01

  Lena Krantz VIP
Ljuvlig blommetaforerotika
;o)
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol