Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var och hämtade min dotter som sovit hos vänner på nyårsnatten Anette och Tony. Ibland kommer spontana meningar ur mig.... de bara är där.


Behåll skorna


Oj så sömnig du ser ut

Mmmm har legat i sängen hela dan

Kom nu då så åker vi hem och äter

Annette ska iväg och jobba
i annan stad
vill åka med oss mot tåget

Mamma varför ligger det ett par skor här
mitt på sätet

Äh jag hittade en karl utmed vägen
men behöll bara skorna
(var fick jag det ifrån)


Hon spärrar upp ögonen
VAAAAAA ?
varför då
och var är han nu ???

Hon gick på det
och så blir det allmänt skratt
Hon var nog inte tillräckligt vaken

Pratar lite vidare
och min dotter frågar Anette:
hur går det med kärleken då

Äh han är lite försvunnen
eller nåt
han har bara massa problem
Blandar in sig i saker....
Orkar inte!

Ja, där ser du säger jag:
Mycket bättre att bara behålla skorna
ha ha ha

Ok, men det som ligger smutsigt
i min tvättkorg kan han allt behålla



För att återgå till skorna
och vad de gjorde i bilen.
Min \"svärson\" fick på sig fel
i natt när de åkte hem.
Vi åker dit
byter skor
Och skorna
tillhör en Stockholmare på besök
Och han blir så glad:
Ja, ja ja... mina älskade skor!

Där ser ni skors betydelse för mannen
Ta inte hjärtat
behåll skorna




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-01 17:21



Bookmark and Share


  Annette Andersson
En glädje att läsa denna kvicka text av ett samtal! BRA
2008-01-05

  Michaela Dutius
En spontan och rolig dikt som ger många leenden-och leenden och skratt förlänger livet sägs det.
Vara hur det vill med det -
I varje fall gör de stunden fin
2008-01-01

  Havsbris
ahhahahha

du är bara för mycket!
men älskade titeln och
hur det kom dirkt så
där ;o)

är med sådana ord
poesins världen inte dö !!

Och du...
behåll skorna då !!
ahhahhahah
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Själv skulle jag bli hemskt upprörd om någon tog min dator.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen