Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbelagd

En tunn skorpa
av is
ligger på sjön

Så ömtålig
men vacker i solsken

Håller inte ens för en fågel
men ändå ett skydd
för något
vinter
och kanske det som kommer

En tunn skorpa
runt mitt hjärta
men inte av is

En skorpa
som blivit tjockare
för att skydda

Skorpan som ibland vill trycka sig upp
i min hals
som jag lyckas
trycka ner igen

Den finns där
den skyddar

Men så ömtålig
klarar inte ens sårande ord



(borde kanske cementera?)





Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-01 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cementera inte.
Det blir lättare att krossa då.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen