Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort filosofisk utläggning...


Trovärdighet eller hjärntvätt - det är frågan....

Att plädera är lätt
att skrodera utan vett
men att övertyga på rätt sätt
känns bra när det har skett
för DÅ är det , möjligen, rätt.....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 09:36



Bookmark and Share


  boen
Beror ju på vad som menas med \"rätt sätt\" - logiskt eller psykologiskt?
2008-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Filosofiskt sagt
man skall nog vara
mer, på sin vakt, när
en som har makt, orden
får till så, att allt blir
för abstrakt...
2008-01-04

  Ulf Popeno
Jag tror Goebbels sa en gång att om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger, blir det en sanning.
2008-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att man inte är tyst.
2008-01-02

  charlotte hedendahl
Bra och insiktsfull !
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska