Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmöten



Våren möter


mig


med nyklippt


gräsdoft...




Fri vers av Idun 1
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-05-19 16:31



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
varför inte?
2005-05-20

  Rachel Roth
nyklippt gräsdoft! att läsa det är att känna den...snyggt
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1