Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser i gömd tid

Min tid

är i drömmens värld 

 

Den tid som är

förfaller

bleknar och döljs i

djupaste jord. 

 

Men mina drömmar

lär förbli drömmar

och där lär ingen rå på mig

för de lyser igenom i en gömd tid

och vägen dit vet bara jag 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 153 gånger
Publicerad 2008-01-02 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson