Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsippsglädje


Smeker varsamt

över den

stjärnvita

vitsippsglädjen

i min längtan

efter nya vårtecken...




Fri vers av Idun 1
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-05-19 16:51



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
de små teknen på storhet
2005-06-11

  Hans w-art Westlund VIP
...ett med naturen... lyckos!
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1