Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gruvans djup

Något som lockar

leker med sinnen

hjälper dig ner

bara liten bit till.

 

gruvan är tyst

trång

och fylld av

tryckande tankar

 

Du har kanske funnit botten

eller döljer mörkret ännu en väg

dras du med

eller finner du vägen ut

i tid???? 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson