Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av stoft

Sanden i timglaset

snart runnit ned

 

Smulorna av stoft

vinden tar de bort

vänder tilllbaks

 eller är de borta förgått

 

Lite mer tid

och med lite värme

du snart är tillbaks 

 

Eller förblir du en skymt

i horisonten

som ingen minns imorgon 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 13:51



Bookmark and Share


  Dilsewat
Denna var verkligen att beundra!
2008-01-30

  Ronny Berk
ser en längtans och uppbrottets minnesrika poesi...välskrivet...
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson