Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hand

Luften där

döljer ett svar

 

I min hand

ligger mitt öde

 

Men det rinner snart bort

glömmer tidens ände

och svaret står skrivet i ögonvrån 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson