Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För bra för att vara sant

Allt var så bra

du var allt jag

nånsin önskat mig

du hade något extra

 

Men när jag fastnat i dimman

förstod jag

vi delar inte samma inställning

 

Du var för bra för att vara sann

för bra för att kunna se något i mig

Slutet kom

och allt blev tyst och ensamt

 

jag var dum att tro 

att det fanns någon för mig 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 14:01



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aj...ja denna hjärtesorg...
Den rätte finns...nånstans
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson