Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig

Vet att något gick snett

men inom mig skriker det

efter ett svar

varför

vad fick dig attt vända mig ryggen

 

Känner sorgen i mitt hjärta

hör skriken i mitt huvud

 

Du kommer aldrig

se mina tårar

eller hör mitt hjärta skrika

för denna stund

ska jag dömma till

tidens ände

och glömma

att den nånsin hänt 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson