Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid nästa gatuhörn

Vad kommer här näst

vad kan mer gå fel

livet sjönk genom marken

och det finns inget mer att ge

 

Blundar

och fortsätter gå

vad finns vid nästa gatuhörn

tomheten

eller mer lidande

 

Finns det en väg härifrån

då tar jag nästa tåg

härifrån 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-02 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson