Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömde förnuftet hemma

Lämat in nycklen

tagit steget

men dock för tidigt

 

Vågade önska

vågade känna

när det inget fanns att se

 

Glömde förnuftet hemma

och slaget blev hårt

allt förlorade värdet

och så började allt om igen 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-02 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson