Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallar sig för Jesus

det finns oändliga hav av lögner
skapade av män som kallar sig Jesus
det finns folk som blir utsatta av svek
det börjar alltid med någon som kallar sig Jesus

finns det något värre än att bli sviken
av en människa som kallar sig Jesus

det tränger in i hjärtat
jag låtsas vara stark
jag låter det rinna av mig
som Bowie gjorde med knark

jag vet att det pågår
men jag är väl för feg för att
konfrontera någon som kallar sig för Jesus




Övriga genrer av Mike
Läst 770 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-02 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det tror jag inte alls att du är!
hihi....Zafiro*den svaga som nu slutar kvinnor o män jaga ;-)haha
Kram
2013-10-09

    ej medlem längre
Jesus Kristus älskar oss.
2013-09-07

  KattenKin VIP
Jag diggar Bowie, då och nu. :)
2013-07-18

  Katinka VIP
Texten blir bättre om du tar bort det där stycket med feg, för det är du inte. Människor som tänker själva behöver ingen Jesus.
2013-07-02

    ej medlem längre
riktigt bra skrivet!!
2013-04-13

  Sareo
Bra skrivet. Tänkvärd dikt.
2008-01-15

    ej medlem längre
Underbart skrivet o stark text! Du levandegör en riktig känslig ämne som många inte vågar konfrontera, tack för läsningen!
2008-01-03

  stefan.g
Stark text Micke! Men tror man att människor är Jesus dvs fullkomliga i ord och handling, som Han, blir besvikelsen lika stor som namnet. Kristna som följer Honom är inga helgon, bara vanliga människor som blivit förlåtna och försöker göra bättring. Ha det gott Micke och tack för det du delat.......
2008-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag kallar mig inte Jesus, men representerar Honom.
Välkommen med eventuella frågor.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike