Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt eller glömska?

 

insikt
en föraning om
ålderdomens påstådda visdom

eller

den sista skymten av det gamla landet
där kvällssolen glimmar till i en fönsterruta
innan bilderna sjunker bortom havet
och natten slår ihop pärmarna




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Makalöst!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger