Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föddes en dag för att leva!

Jag föddes en dag för att leva!

Jag föddes en dag för att leva
Vill du inte ha min kärlek
Vill du inte ha min kropp
Det är jag som är Adam och är det inte du som heter Eva
Den som jag ska hålla mig i handen igenom hela den mänskliga historien
Så nu är frågan
Attraheras du inte av mig nu du kan se att min flagga nu står på topp
En längtansfull klubba
Om du vill så får du gärna vara med och guppa när vi gör barn
Om det blir en kille så vill jag att han ska heta Dan annars vet jag inte vad vi ska kalla den för om det blir en tjej
Så vad du än föreslår min älskling så kommer jag att tycka att det är okej för just nu känner jag mig lika lekfull som när katten leker med sitt garn

Jag föddes en dag för att leva ………………….

Ken Cassel
2/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 18:14



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Härligt =) Livsbejakande glädjefyllda och busiga rader!
Ytterst smittsamt!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel