Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mig(?)


jag är bara rädd
för en sak nu
att du ska
hinna
hitta någon annan
som spräcker orden
och
krossar mig itu

låt tiden gå fort
snälla,
gå avstängd
blunda,
sluta lyssna
för mig

för jag vill inte förlora dig




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 21:45



Bookmark and Share


  Just Emotions
en text som känns!! jättebra!!!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte