Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I love you girls... (L)


Lita inte på någon

Låt aldrig någon dra ner dig i det bottenlösa mörka djupet !
Lita aldrig på någon som säger att du är fel på något sätt !
Låt aldrig någon få dig att vara svag !
Lita aldrig på någon som får dig att tvivla på dig själv !
Låt aldrig någon trampa på dig !
Lita aldrig på någon som glädjs åt din smärta !

Låt bara de människor som vill hjälpa dig upp till ljuset !
Lita bara på de människor som får dig att känna dig speciell !




Fri vers av Angelina
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-05-19 19:14



Bookmark and Share


  KristinaE
tillit är livets bästa vän
väl formulerat - men det gör så ont...
2005-05-20

    Bodil Sandberg
Härligt härligt härligt - en röd ros till dig !!!
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Angelina