Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säger man om .....


Fresterska frestelser..


Du är min godbit
Mitt kex
Min kexchoklad..
En dumle att suga på
En paradis pralin
En alladins ask
En dajm
Min mars
Min plopp
Mitt center i världen
Till det säger jag japp…




Fri vers av LassO
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 23:16



Bookmark and Share


    CaMillA
Ah vad härligt, ja det är nästan som med choklad det där med kärlek, en drooog :p
2008-01-04

  Lyckohäxan Enediel
*ler* Det här var smaskiga rader!
Fullt av små dolda kalorier...;)
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO