Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumma dömande domare

Jag är
osäker på min identitet
Men när jag väl tror jag vet,
ändrar ni det

Jag är
abstrakt, men blir plötsligt konkret
Jag är
naturare, ändå kallad estet

Jag är
miljöpartist, men blir kallad feminist
Jag är
en snäll tjej, blir uppfattad som bitch

Jag är
helt glasklar, men i andras ögon skum
Jag är
intelligent, men ni kallar mig dum

Rektorn kan visst inte få in;
Jag heter inte Karin!
Varför ropar du Kristin?
Jag heter faktiskt Kerstin

Äh, glöm,
Det var för mycket för er.
Fortsätt döm,
Ja, fortstätt döma ännu mer!

Det gör ju verkligen gott, som ni ser
Ni skapade ju denna liten syster
Ni tog och bröt ned hennes identitet,
ersatte med "hon" som ingenting vet




Fri vers av LitenSyster
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 01:08



Bookmark and Share


    Seud P Myno
Du fångar en känsla hos många unga... såna som vi.

Du skriver mycket bra vers. Konsekvent, med ett litet litet pyttelitet undantag. Den här är så fin, att jag önskade att du hade ett rim på slutet. Det är svårt att fånga den stora känslan som du vill fånga - du rimmar ju på de första raderna. Kanske en upprepning av första versen innan slutet skulle göra susen. Vad vet jag. Jag är inte poet.

Ofullständighet lämnar också spår... Det var därför jag var tvungen att skriva... att du har valt ett sådant avslut... ack, jag plågas... Kanske var det också det du ville?

Snyggt jobbat! :D
2008-01-23

    Sundance Kid
long live naturare..

snyggt skrivet för övrigt
2008-01-23

  S.N.
Åh va vackert skrivet :)
man kan känna igen sig ganska mkt ..
iaf Applåd! (:
2008-01-23

  Carola Zettergren
Så bra rimmat!Äkta!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster