Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt från hjärtat... ingen poesi direkt...


Rör vid mig!

Kom älskling!

Rör vid mig,
känner du min hud under dina fingrar?

Lägg ditt öra mot mitt bröst,
hör du mitt hjärtas slag?

Kom! Kom! Rör vid mig!

Får jag låna din hand?
Lägg den mot min panna!
Åh vad jag älskar när du rör vid mig!

Dina läppar!
Snälla, låt mig smaka!
Men först!
Kom närmare...
Känner du hur jag andas?

Låt mig alltid få andas nära dig.

Kom ännu närmare! Håll om mig!

Får jag?
Får jag krypa in i din famn och viska ord som jag aldrig vågat viska förut?
Innan jag mötte dig.


Men innan jag viskar,
kan du ge mig ett löfte?

Kan du lova mig att jag alltid får möta dig i dörren när du kommer?
Kan du lova mig att du aldrig räds all den kärlek som jag rymmer?

Kom hit nu älskling! Rör vid mig!




Övriga genrer av annis
Läst 794 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-19 20:05



Bookmark and Share


  Blickfångaren
Vet inte vad jag ska skriva riktigt, vackert....det får en att uppskatta kärleken o det den står för! Det känns i hjärtat o det tvingar fram tårar.
Känner din kärlek i detta! Kram på dig gumman o fortsätt så här!
2005-08-16

  Manal
åhh vilka känslor - verkligen vackert. detta är poesi.
2005-06-09

  Dan Linder
Berusningen i beröringen...en bubblande kärleksförklaring!
2005-05-19

    Bodil Sandberg
En härlig kärleksdikt
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

annis