Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

å som jag önskar

å som jag önskar,
att jag slukats
ätits upp
av alla skrattande själar med vackra drag och charmiga jag
de som söker
för att nån sa SÖK
istället för att finna

å som jag önskar,
att jag fanns i denna motbjudande sörja
hopkok av trivialiteter
svindlandes, slingrandes, skrattandes
genom loppet av liv
livets lopp
utan hopp om fäste




Fri vers av annis
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis