Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpla sanning

Männen var alltid den del av mig som jag saknade

Herr Uppror
gjorde mig till rebell

Herr Romantik
förvandlade mig till kärleksfull

Herr Trygg
vallade mig i sin vård

Herr Modig
gav mig mod att gå


Jag trodde att de kunde fylla kvoten
och så kunde jag gå vidare

vara klar
ringa Gud på snabbnummer
och säga
”jag vill hem”

NUMRET GÅR INTE ATT NÅ FÖR TLLFÄLLET
Inte ens en växel

Jag blev ensam kvar
här




Fri vers av annis
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis