Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu&då


Kärlek var en gång något så enkelt som ett missbrukat ord
Ett missbruk
Ett sätt att relatera
något till något annat
Dra paralleller
från en man till en annan
Mäta mängd kärlek
med saliv från blöta kyssar

Nu
En förlängning av något annat
Inte synonymt
Inte söndertrasat
Inte sentimentalt
Inte särskilt märkvärdigt alls
Om man frågar mig
Mig frågar man om
man vill ha svar




Fri vers av annis
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-12 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis