Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte enkelt.


Uteslutningsmetoden

Ett
Minns du hur jag sparkade på dig
När du inte orkade

Två
Någon annan bar mig upp för trapporna
Fast att han var trött

Det första var kärlek för det gjorde ont
En rörelse framåt
Motstånd

Det andra var inte kärlek för det gjorde aldrig ont
En rörelse utan mål
Tillstånd


Tre
Jag önskar jag mötte motstånd
Och fick chansen att ge tillstånd




Fri vers av annis
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-12 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis