Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLAND BESTAR OCH TROLL

 

 

Skrik och förvirring inuti min värld

Tankar slåss med känslor och jag lider

När allt vill vinna förlorar man helheten

Jag slås istället tillbaka till mörkrets tider

 

Man kan inte älska bara för att det känns bra

Det blir en godtycklig devalvering av kärlek

I en sjukhussäng vid själens kant försvinner man

Där ligger man kvar uttorkad, såld och blek

 

Luften du andas dör bort i tomhet

En tomhet som än känns i ditt sargade bröst

Utan perspektiv i fantasin ekot blir ditt allt

Ingen lycka i världen är dig då till tröst

 

Vill man lyckas blir man ett offer för frestelsen

Det blir ett sätt att förlora varje gång man vinner

Ändlöst skrik i natten fyller tomheten inuti

Ur alla bägare livets gåta ständigt rinner

 

 

 

En natt i helvetets mörker

En natt bland bestar och troll

En natt utan dess like

En natt och det spelar inte längre någon roll

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 09:58



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Orden suger tag i mig och ruskar mig vaken trots viskandet. Utan tvekan klar tanke och desillusionerad dröm. Snyggt, höger, höger svidande bra, bestar och troll.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna