spontan släktforskning...

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

spontan släktforskning...




ana

 

över sjöns vatten kom de
vandrande
medan solen ännu lyste klar
anförda av Josef
återvändaren
 
gengångarna från sekler
får aldrig ro

helt följdriktigt
de saknade alltid rötter
spelar dragspel i en gränskoja
gömmer gevären och tar en sup

en kvinna skrattar högt i telefon
fylld av glad förvåning
än är det tid

Johanna Charlotta
sover du?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 481 gånger
Publicerad 2008-01-03 10:59



Bookmark and Share

 

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger