Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om penningens betydelse, på gott och ont...


Pengar..

Pengar
för att överleva
pengar
vill helst göra egna
pengar
måste ju alla ha
pengar
dag efter dag efter dag
pengar
kontant eller kort
pengar
slut ofta fort
pengar
livets förbannelse
pengar
omöjlig försakelse
pengar
gör folk till mördare
pengar
en tung börda e
pengar
måste vi ha dom (?)
pengar
vill tänka bort dom........................




Fri vers av Mats Henricson
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-03 13:57



Bookmark and Share


  stella
Jag föreslår vi börjar med pyrit i stället, det är mycket vackrare!
2008-01-10

  KristinaE
.. kanske kommer tiden du tänker - för vad är egentligen pengar, tänker jag utifrån dina ord!
2008-01-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den slant, som Du
med nån delar, inget
felar, kanske nån helar...
Men en slant, som bara
ligger på hög, ingenting gör
och ingenting kan Du ta med,
när Du dör...
2008-01-04

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...sant. Och det värsta med pengar är nog att en del tror att mängden på banken gör folk fina...
2008-01-04

  Last Word Spoken
...ja, pengar...
bra tema för januari månad,
jag vill också tänka bort dem...
2008-01-04

  charlotte hedendahl
Ja,varför räcker de aldrig!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska