Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal önskelista som gäller än.


Önskelista






-Dofter
-En vän
-Ord
-Förståelse

-Smaker
-Någon att tala med
-Uttryck
-Klarsynthet

-Beröring
-Harmoni
-Frid i själen
-Vishet




Fri vers av Anna H
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-03-29 07:34



Bookmark and Share


  The Stargazer
Fin önskelista. Lite ovanlig, och skön att läsa på något sätt. Där finns saker som jag också väldigt gärna skulle vilja ha.
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H