Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musiken dödar dina ord


Kalla händer
drar ut min själ
genom bröstet

inatt förlorade jag allt.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 20:31



Bookmark and Share


  mollypop
jag vet inte vad jag ska skriva för den är så fin.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin