Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Diem

Svarta hål, i mörkaste natten då tystnadens epos
bär långt längre än lögnens tristess...
trikåernas mångfald bländar enfalden
och människornas mångfald vandrar sorgset på
gatan nedanför...
någon ger en ledtråd till..vem, vart och varför!?
carpe diem bländar..
tungan vaktar i omvänd ordning då
längtan bräcker i takt med tidvattnets slag
den bär igenom tiden.. så vänder natt till dag...
till sist då.. vem är Jag...




Fri vers av palle
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 01:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Spröd och vacker.
\"Längtan bräcker i takt med tidvattnets slag\" är en formulering som jag kommer att bära med mig ett bra tag!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle