Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svamlar

Allt snurrar runt

tankarna finner ingen ro

och jag svamlar

 

Så mycket som ska rättas till

så många känslor som är i kras

hur ska man orka

se det logiska då

 

Svamlar

svamlar

mest för mig själv

och dömmer

dagen

så allt

faller på plats 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 13:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske måste man ibland bara LÅTA saker falla på plats.
Själv brukar jag vägra ta mig i kragen eller rycka upp mig bara för att någon säger till mig att göra det.
Jag deppar färdigt först. Sedan är jag redo.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson