Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njutningsfullt för ögat...


Det går inte


Jag ser din nakna profil

Och de härliga kurvorna

Så inser jag med övertygelse att ingen
Ingen

Arkitekt, målare eller diktare

Skulle kunna bygga, måla, eller skriva

Nåt så vackert…




Fri vers av LassO
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-04 14:14



Bookmark and Share


    CaMillA
åh precis en sådan dikt vill alla kvinnor få avsin älskade, vackert skrivet!:)
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO