Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

Du och jag mot världen

Leker med det förbjudna

Två män som älskar

Varandra

Fåglarna som omger oss berättar om vår kärlek

Dom kvittrar

Sjunger

På ett hemligt språk

Få kan förstå

Hemligheten

Det oönskade och det som är fult

Dom kan inte tolka fåglarnas sång

Men den är vacker underbar och färg grann

Det är vår hemlighet




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-05-20 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar