Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På uppmaning ska jag nu precisera vad det är jag önskar mig utifrån Önskelista som jag skrev för några år sedan men som fortfarande är lika aktuell.


Önskelista - Dofter




Jag önskar jag hade
tillfälle att sätta mig
i regnet och känna
doften av blöt jord,
av våt asfalt
eller sitta i solen
och lukta på våren,
på alla blommorna
och det gröna gräset.
Jag önskar jag hade tid
att känna barrdoften,
lukten av tät kattpäls
eller doften av
min älskade.
Jag önskar mig dofter,
mycket mer dofter.




Fri vers av Anna H
Läst 299 gånger
Publicerad 2004-03-29 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H