Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
not love


the story of a lonely WHORE


don\'t break my heart
i will break your dick
crush your balls
you should know better
don\'t mess with me

baby.

player isn\'t even a word in my vocabulary,
but loser is.
And it suites you fine.




Fri vers av millie
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-05 02:34



Bookmark and Share


  Steffe
Klockrent kraftfullt :o)
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie