Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider, nya bekymmer


”Folk ska kunna bli av med mjäll
utan att håret blir fett, använd caputanmetoden”
stod det på bussarna på 80 talet…

”Folk ska kunna bli av med sin framtidstro
utan att anstränga sej, använd Borgmetoden”
borde det stå idag.




Fri vers av LassO
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO