Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För-Borg-at


Förr var borg
Nåt som trygghet
”hemmets trygga borg”
Hm är det nu sorg. Eller korg

Sorg över urholkad trygghet
Korg för tiggare som inte kan
Försörja sej själva
En förborgad sanning

Så vår NYA Borg
Är helt enkelt en återgång till det gamla
De som har biljett till passage kommer in
På Borggården

De andra får stå utanför och frysa
För det finns inga fribiljetter…
Eller empati
I Borg-arnas försorg




Fri vers av LassO
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 03:22



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
men som tur är finns iaf borgerlig gruppterapi, för den som börjar ångra sitt val...
2008-02-25

    CaMillA
Jaaa du, det är bara att instämma, detta är tyvärr sanningar! Bra skrivet!
2008-01-07

  lodjuret/seglare VIP
jag ringmärker den här lilla pärlan
Björn Borg var så fruktad i usa
att när de gjorde star trek
då hittade de på en
fruktansvärd fiende som sade
till alla de stötte på i rymden
något i den här stilen
-det är ingen idé att göra motstånd,
ni kommer att bli assimilerad-
2008-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Absolut ingen empati.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO