Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Start.....



Klara
Färdiga





Vart då
och vad är det som händer

Något har startat
men jag missade nåt
eller kanske inte har hittat det än


Ändå står jag mitt i startfältet
På något...
något som känns starkt
starten till något nytt
En inre känsla

Och det känns faktiskt spännande
det pirrar i magen
utan rädsla
utan att veta
men ändå så förväntansfull

Livet
Bjuder dig på en resa
Tur och retur
eller enkel....
Det är du som bestämmer

Starten på något nytt
en förändring
vågar du åka med

Jag gör det absolut !




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-05 10:57



Bookmark and Share


  * Ammi *
låter som en helt underbar resa!
2008-01-05

  Havsbris
Ja, håller med dem
som skrev innan ;o)

härlig, skön, vacker
poem till glädje och
inne lycka...

Tack för att du delar,
känns i själen och jag
vet precis hur det är ;o)
Man kan inte skriva om,
måla eller sjunga; men
man vill precis göra alla
dessa saker, dansa och
skrika till världen, hög på
en berg, att man är lycklig
och allt är så rätt ;o)

Hoppas den spännande
tillstånd fortsätter och
leva länge, kan se dit
leende och du kan tänka
dig, mit ;o)

Bravo!
Way to be, way to go!!
2008-01-05

    Lindizz
sköna härliga rader. Texten gör läsaren glad, med spännande fart..väldigt bra skrivet!
2008-01-05

  Bjarne Nordbö
Det tåget hoppar jag gärna på. Skönt med en riktigt positiv text så här efter lång natts sömn.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen