Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kommer härnäst

Inget går på rätt spår

allt spårar ur

 

Går bra en stund

men inget varar

 

Vad kommer härnäst

vad ska mer gå fel 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 123 gånger
Publicerad 2008-01-05 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson