Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planerna försvann

Allt hade en lösning

men oväntade saker dök upp

nu ligger arbetet efter i tiden

 

En plan

gick i kras

nästa hamnade efter

ingen står rätt

 

Planerna försvann

nu måste jag ju börja om

vad är lönt att planera

när det ändå inte

går som man vill 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 140 gånger
Publicerad 2008-01-05 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson