Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

Sanden rinner

hör hur de slår

när de når botten

 

Går inte vänta

tiden är snart slut

luften tunn

och allt tynar bort

 

Timglas

en tid att passa

ingen tid att vila

bara slita vidare

och hoppas man hinner i tid 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 15:21



Bookmark and Share


    eva m h
Glöm inte att allt har sin tid!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson