Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi blitt svikna i kärlek.Somliga oftare än en del.......


Kärleks tro....

Jag har hopp om dig.

Hopp om kärleken.

Du svek.

Men det är mänskligt att fela.

Snälla trampa inte på mig igen.

Känn vad jag känner.

Lägg dig stilla intill med en arm runt om mig.

Jag väljer att tro på dina ord än en gång.

Men snälla såra mig inte.

Jag har inte läkt än.

Var rädd om hjärtat du har i din hand.

Ge det all din kärlek och ömhet som du säger att du känner för mig.

Om det går sönder finns jag inte mer....

Då finns inget vi.

Då fanns aldrig kärleken.

Bara det ensamma hoppet.

Hoppet du har i din hand.....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 752 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Errare humanum est.
2008-01-05

  prinscess VIP
vackert skrivet om kärlek....
men jag läser svek bland dina ord
som smärtar i din själ
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25