Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslösa dagar i sängen


Med åren har jag lärt mig
att alltid gråta
med ett leende

för jag skyddar mig med
hatord
och förtär dina läppar
med våld

ingenting är som igår
ingenting blir som imorgon.

Är det här livet
Är det här livet




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 18:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Livet är alls inte alltid vad man gör det till, Louise J.
Ibland finns det andra som gör det till vad det är.
T ex AF och A-kassan, den oheliga tvåenigheten.
2008-01-05

  Louise. J
Livet är det du gör det till.
2008-01-05

  © anakreon VIP
Svaret är NEJ!
Carl-Erik
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin