Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighetssekund

Jag springer,
för att slippa möta sanningen
Jag håller mig i rörelse,
för att slippa stanna upp och se

Flåsandet är mitt ensamma fasansskrik,
susandet min lovsång,
men det är förgäves.

Ingen ser
Ingen hör

Aldrig har en evighet gått så fort

Jag tvingas snart att stanna upp
Ingen springer fortare än verkligheten




Fri vers av Dammad
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 18:41



Bookmark and Share


    EllenCalmira
jag tappade andan, för en kort stund
Bra skrivet!
2008-01-05

    ~maria~
Oj va fint! en moloken känsla sprider sig i luften..mkt vackert.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Dammad
Dammad