Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Min sista om Borg\" hoppas jag... ;)


Finger Borg

Finger Borg har fått en ny betydelse

Borg ger oss fingret…




Fri vers av LassO
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 18:50



Bookmark and Share


  prinscess VIP
de borde bort från regerandet
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Med sin vidriga stalinistpolicy att tvinga arbetssökande att flytta.
2008-01-05

  lodjuret/seglare VIP
Örebro ligger väl i Närke?
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO